Det siger kunderne

”Mette var ekstern redaktør i de afsluttende faser af SLUK – kunsten at overleve i en digital verden. Hun var supereffektiv, skarp og fik hurtigt en meget klar fornemmelse af, hvad jeg ville med bogen.
Det gjorde mig tryg, og jeg følte mig virkelig godt hjulpet. Uden hende havde bogen ikke fået så stor succes. Hendes behagelige væsen er kun et stort plus, som medvirker til, at jeg giver de varmeste anbefalinger.”
Imran Rashid, læge og forfatter 

“Vil du have din opgave til tiden? Vil du have en af de bedste i branchen til at skrive den? Vil du have en yderst velformuleret tekst, der kommunikerer til målgruppen? Så ved du, hvorfor jeg vælger at samarbejde med Mette Bender.”
Torben G. Skjoldborg, redaktør, Gyldendal

“At lægge sit hjertebarn i hænderne på et andet menneske kræver mange overvejelser … For to travle mennesker som os, har det derfor været en fornøjelse at arbejde sammen med Mette Bender om ’Parforholdsbogen’.
Mette bruger tid på at forstå præmissen og de mennesker, der lever bagved den præmis. Hun er disciplineret, varm, begavet og yderst velskrivende. En bedre redaktør kan man ikke ønske sig. Tak Mette :-)”
Pernille Aalund & Kim Boye

”Vi arbejder med Mette Bender om bladproduktion, beretninger og bogprojekter og kender hende som ordholdende og kvalitetsbevidst. Hun giver med- og modspil og finder løsninger, der møder budget og deadlines. På det personlige plan er hun behagelig og indgår godt i teams.”
Anders Hundahl, direktør, Asfaltindustrien

“Mette Bender er en af Gigtforeningens faste tekstleverandører. Hun hører til i den absolutte topklasse af sundhedsjournalister og formår at formidle ofte komplicerede budskaber på en legende let og meget læseværdig måde. Mette opfatter hurtigt, hvor du vil hen, men er ikke bleg for at byde ind med kvalificeret sparring. Og afleverer altid et fejlfrit produkt – til tiden.”
Jette Lüthcke, redaktør, Gigtforeningen

“Mette Bender har på blændende vis styret, tæmmet, sikret, udfordret, provokeret og anerkendt mig og mine ord. Hun bød en stram og samtidig super menneskelig disciplin i arbejdet med Må vi så få ro. Dyb respekt herfra for et unikt, tillidsfuldt, glidende og humørfyldt samarbejde.”
Lola Jensen, forfatter og familievejleder

“Mette Bender har for mig arbejdet på bogprojekter, både som tekstforfatter og som ekstern redaktør. Hun har et skarpt øje for sproget, uanset om hun er skrivende eller redigerende. Hun er god til at komponere stoffet og bygge en fortælling op.
Desuden er hun tjekket, altid punktlig og ikke mindst utroligt sød. Jeg ville til enhver tid samarbejde med Mette og kan dermed varmt anbefale hende.”
Mette Weyde, forlagsredaktør, Politikens Forlag

“Mette har leveret artikler til Krop+fysik i en lang årrække, og jeg sætter stor pris på vores samarbejde. Artiklerne kommer til tiden og de er lige til at trykke – de indeholder nemlig det, de skal, og er altid formidlet i et flydende og let-læseligt sprog.
Mette holder sine aftaler og er nem og behagelig at arbejde sammen med. Derfor er jeg altid tryg ved at sende hende ud til kilder, uanset om det er fagtunge specialister eller sårbare patient-cases. De varmeste anbefalinger herfra.”
Marianne Nørup, redaktør Krop+Fysik