Lektørudtalelse Suveræn fordøjelse

Kort om bogen

Få styr på fordøjelsen, helbredet eller forebyg en række sygdomme og oplev et øget velvære og trivsel. For alle med interesse for tarmsystemet

Beskrivelse

De seneste år har der været meget fokus på, hvordan tarmens sundhed er afgørende for vores helbred. Tarmens funktioner er blandt de vigtigste i forebyggelsen og behandlingen af kronisk sygdom. I denne bog præsenteres en 6 ugers kur, der kan helbrede ubalancer og forbedre fordøjelsen samt det almene velvære. Ved at følge kuren kommer man godt i gang med at helbrede de tarmsygdomme man evt. lider af ligesom den også er med til at forebygge mange andre sygdomme. Ekstra bonus er, at man opnår god energi og bedre humør. Bogen er inddelt i fire dele. Første del giver en introduktion til fordøjelsen og de problemer der kan opstå her. Anden del består af en test, der kan afklare hvor i fordøjelsessystemet mavetarmproblemerne kommer fra, og hvilke sammenhænge de har til kroppens øvrige funktioner. I tredje del præsenteres 6-ugers kuren med beskrivelse uge for uge. Fjerde del består af opskrifter, gode råd, inspiration og eksempler på, hvordan man kan spise efter kurens anvisninger. Med litteraturliste.

Vurdering

Med stor indsigt og viden behandles et aktuelt og relevant emne. Layoutet er simpelt med få illustrationer.

Andre bøger om samme emne

Sunde tarme kan man også blive klogere på, hvordan man bedst sikrer sig de bedste forudsætninger for at udvikle og bibeholde en sund tarm hele livet igennem. Den indeholder ligeledes en række tarmvenlige fødevarer og opskrifter.

 

Lektørudtalelse
Anne Birgitte Langkilde Hundahl